Zonträningar hösten 2020

Zonträning för utespelare födda 2006-2007

Konceptet med öppna träningar i distriktet som är en del i Södermanlands Fotbollförbunds spelarutbildning fortsätter. Under hösten kommer två zonträningar att genomföras i samtliga av distriktets fyra zoner (Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping, Södertälje). Zonträningarna riktar sig till flickor och pojkar födda 2006 till 2007 och samtliga spelare i dessa åldrar är välkomna. Varje träning är utifrån spelets skeden efter SvFF:s Spelarutbildningsplan: Vi ser gärna att även målvakter anmäler sig till dessa träningar!

Zonträning för målvakter födda 2004-2008

Målvaktsträningen kommer även i år att ske separat. Antalet tillfällen är 6 st och målvakter i åldersspannet födda 2004-2008 är välkomna. Vi genomför varje pass på två orter respektive datum. Målvaktsträning efter specifika teman kommer genomföras till samma kostnad som för övriga distriktsträningar.

Datum

Via följande länk kan ni hitta fullständig planering: LÄNK.

Medtag

Samtliga spelare skall ta med sig egen boll samt komma ombytta och klara till träningarna då vi inte har någon tillgång till omklädningsrum.

Anmälan

Kostnaden är 50:- per spelare och tillfälle vilket debiteras föreningen. Anmälan görs senast 7 dagar innan varje tillfälle. Anmälda som uteblir utan att meddela debiteras 100 %.

Anmälan görs via föreningens FOGIS eller via följande LÄNK.