Ledare för F06 och P06 klara!

Vi kan med glädje presentera att vi har ledare klara för våra distriktslag F06 och P06 som drar igång sin verksamhet efter årsskiftet. Verksamheten startar i mars då det är dags för träningar följt av matcher mot Västmanlands FF. Våra Fotbollsutvecklare (FU) kommer under våren besöka zonträningar och lagens matcher samt ta kontakt med de aktuella lagens ledare.

F06

För F06 så kommer Andreas Hellmark vara huvudansvarig FU. Hellmark kommer parareellt vara ansvarig för F04 fram till det att Cup Kommunal är färdigspelad och har tidigare bland annat tränat lag i IK Viljan Strängnäs och Hammarby IF FF.

Assisterande FU blir Julie Rytterlund som tidigare ingått i F03-staben samt tränat ungdomslag i IK Viljan Strängnäs efter spelarkarriären som bland annat innehåller ungdomslandskamper för Norge.

Målvaktsinstruktör i teamet blir Nina Staaf som även hon ingick i F03-staben. Staaf har utöver att vara målvaktstränare/fystränare för olika lag under 2019 varit huvudansvarig för IK Viljan Strängnäs damlag i Division 2.

P06

För P06 kommer Håkan Jensgård vara huvudansvarig FU. Jensgård ingick i ledarstaben för P02 som tog hem SM-guld 2019 och kommer parareellt med detta uppdrag träna Telge Uniteds FF F19 efter att tidigare varit akademichef på flicksidan i Hammarby IF FF. Till vardags är Jensgård även instruktör på NIU-fotbollsgymnasiet i Södertälje.

Assisterande FU i P06 blir Johan Paulsen som även är zonträningsansvarig i östra zonen (Södertäljeområdet) och har tidigare även varit bland annat ungdomstränare i FC Kallfors och Enhörna IF (där han även verkat som ungdomsansvarig).

Målvaktsinstruktör i staben blir Stefan Mattsson som kommer från Assyriska FF där han är målvaktstränare sedan många år.

"Vi är glada att ha gjort klart med sex välutbildade och erfarna tränare. Dom kommer bidra med ett stort engagemang och en bra utbildning för spelarna" kommenterar Spelarutbildare (SU) Semir Mehanovic som utöver ledarna även han kommer ingå i ledarteamen precis som i våra övriga distriktslag.