Min Fotboll - din fotboll i mobilen

Min Fotboll är bredd-, barn-, och ungdomsfotbollens alldeles egna app som lanseras till säsongsstart. SvFF och distrikten står bakom den nya, helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten med syfte att skapa engagemang och uppmärksamhet kring matcher.

Genom att ge spelare, ledare, föräldrar och supportrar möjlighet att dela filmklipp, bilder, referat, live-sändningar och resultatrapportering i appen kommer alla som är intresserade och stöttar ett lag att kunna följa och vara en del av allt som händer kring lagets matcher.

Min Fotboll-appen är svensk fotbolls egen app oberoende av de stora sociala medieplattformarna, men med möjlighet att enkelt dela händelser och bilder i dessa om man så önskar. Appen är producerad tillsammans företaget Sportswik, som sedan tidigare har ett flerårigt partnerskap med fotbollen.

Min Fotboll är en lättanvänd app som används tryggt och säkert med beaktande av dataskydd, integritet och fotbollens värderingar. Lag och föräldrar kan själva styra vilka som får tillgång till lagets och spelarens information och bilder.

Alla svenska bredd-, barn- och ungdomslag kommer fritt kunna använda appen. En inbjudan att ansluta sitt lag kommer att gå ut via respektive förening och till lagansvariga under säsongsupptakten.

Testa appen redan idag, du hittar den där du vanligtvis brukar ladda ner appar.

Frågor och svar m m hittar ni här: https://www.svenskfotboll.se/minfotboll/